Yritys

Loni Palvelut Oy on vuonna 2005 perustettu siivous-, logistiikka- ja työmaapalveluja tarjoava yritys. Olemme alamme huippuosaaja, valttikorttimme ovat nopeus, asiakaskeskeisyys ja laadukas työnjälki. Yrityksemme avainhenkilöt ovat toimineet siivousalalla jo 90-luvulta lähtien. Asiakkaisiimme lukeutuvat niin Suomen johtavat rakennusalan yritykset, kuin pienemmätkin rakennusalan yritykset.

YIT Suomi Oy:n hankkeista isoimpana ja tuoreimpana olemme olleet monipuolisesti Triplan työmaalla. Hoidimme mm. työmaapalveluita ja rakennussiivouksen Triplan Hotellilla. Loppusiivoustyöt Mall Of Triplan kauppakeskuksessa.

Perustettu
0
Työntekijää
0
Laatu
0

Ensimmäisinä ja viimeisinä rakennusprojektissa

Tarjoamme työmaapalvelut kattavasti aina rakennustyömaan alkupäivistä loppusiivouksiin asti, joten koko paketin voi tilata kauttamme sujuvasti. Ensimmäiset siivoukset hoituvat jo runkoa pystytettäessä ja työmaan perustaessa työmaatiloja. Hoidamme ammattitaidolla myös työn aikaiset valmiiden pintojen suojaukset ja huolehdimme niiden poistoista pintoja vahingoittamatta loppusiivouksen yhteydessä.

Joustavuutta ja laatutyötä

Loni Palvelut Oy työllistää yli 100 työmaapalveluiden ammattilaista pääkaupunkiseudulla ja sen kehyskunnissa. Työt tehdään uusinta ja tarkoituksenmukaista tekniikkaa hyödyntäen. Huomioimme ympäristön käyttämällä siivoustyössä laadukkaita ja ympäristöystävällisiä välineitä ja puhdistusaineita.

Asiakkaamme kiittelevät meitä täyden kympin laadusta. Joustamme asiakkaan toiveiden mukaan ja tarjoamme räätälöityjä yksilöllisiä palveluita työmaille ja lunastamme aina lupauksemme.

YHTEISTYÖKUMPPANIT